keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Kuulen karaokeboxin kutsun


Tässä mun eilen ostama omamori, eli tällanen amuletti.


Aamulla käveltiin Shinjukuun. Käytiin muutamassa kaupassa ja syötiin vielä kerran sushia! Oli pakko, jotenkin teki aivan hirveesti mieli sitä. Oli kyllä niin hyvää, suosikkeja on lohi, tonnikala ja hamachi (yellow tail). Sushin jälkeen mentiin vielä karaokeen hoilottaan iltaan asti.




Nähtiin viimein myynnissä kohtuullisen hintasia vaaleita persikoita! Oli pakko ostaa. 2kpl about 5e, hullua. Täällä on usein hedelmäkaupat tällain vaan kadun varrella ja kaikki on ulkona lämpimässä, ellei sit oo ihan supermarketti kyseessä. Mut nää hedelmäkaupat on yleensä halvempia kun ruokakaupat.


Poikettiin myös supermarkettiin.





Tää rakennus on kait se Square Enixin office.






Istuttiin hetkeks alas johkin Shinjukun puistoon ja ostin melonsooda makusen garigari-kunin.




Täällä ei oo sellasia nuoleskeltavia mehujäitä vaan kaikki syödään pureskellen, nää vaan lohkee suuhun. Liekö sit liian pervoilua mehujäiden nuoleskelu täällä.


Kabukichoon kadut on niin ihanan värikkäitä. Gozillakin sieltä tervehtii leffateatterin luota.



Kabukichoon donkihootessa naurattaa nää hostklubien yms. mainokset siellä rappukäytävässä. Se on kyl niin sokkelokauppa btw.









En oo aiemmin nähny matchalettuja crepeissä.


Mentiin samaan karaokepaikkaa ja oltiin siellä joku 5h... :D Alko just sateleen kun päästiin tänne ja sit kun lähettiin satokin jo ihan kunnolla. Lähettiin puol kaheksan maissa ja nyt pakkaillaan täällä ja yritetään saada kaikki mahtuun laukkuun. Toivottavasti mahtuu myös.




Kämpillä testattiin sit persikat. Oli just sellasia kun muistin, tosin nää ei ollu ihan niin makeita vielä. Mut tää lajike on kyl niin sellanen jännästi vettä tippuvia, ei Suomessa myytävät persikat oo ollenkaan sellasia.



Täällä pakataan nää tällaseen muoviin, että vältyttäis hedelmien vahingoittumistelta, säilyy kauemmin kun ei kolise muita vasten.


Noms. Nyt täytyy tehdä pakkaus loppuun ja aamulla on lähtö joskus vähän ennen seittemää todennäkösesti. En niin odota sitä ruuhkajunaa ja laukkujen raahausta siellä D: Onneks ei tartte vaihdella linjoja vaan pääsee suoraan Tokion asemalle, josta bussi sitten Naritalle. Teen todennäkösesti vielä yhden jonkin epämääräsen postauksen kun oon Suomeen päässyt. Postailen varmaan vähän tarkemmin ostoksia ja viimisiä juttuja huomiselta. Kohta sitä ollaan takasin Suomessa, mutta sitä ennen vielä 10h koneessa.. Sitä en odota yhtään.

- M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti